Zdalna nauka - e-lekcje

e-lekcja dla uczniów

e-lekcje na 25-27.03.2020r

LP. Plik Nazwa przedmiotu
    Branżowa Szkoła I stopnia
    Klasa 1 po gimnazjum
  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD Historia
  WORD Geografia
  WORD Fizyka
  WORD Biologia
  WORD Informatyka
  WORD Edukacja dla bezpieczeństwa
  WORD Podstawy przedsiębiorczości
  WORD wychowanie fizyczne
    Przedmioty zawodowe teoretyczne - kucharz
  WORD Technologie gastronomiczna z towaroznawstwem
  WORD Podstawy gastronomii  
  WORD BHP w gastronomii
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Rysunek Techniczny
  WORD Podstawy konstrukcji maszyn
  WORD Budowa pojazdów
  PDF BHP
    Kompetencje społeczne
   

Klasa 1 po szkole podstawowej

  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD Historia
  WORD Geografia
  WORD Chemia
  WORD Informatyka
  WORD Edukacja dla bezpieczeństwa
  WORD Podstawy przedsiębiorczości
  WORD wychowanie fizyczne
    Przedmioty zawodowe teoretyczne - kucharz
  WORD Technologie gastronomiczna z towaroznawstwem
  WORD Podstawy gastronomii  
  WORD BHP w gastronomii
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Rysunek Techniczny
  WORD Podstawy konstrukcji maszyn
  WORD Budowa pojazdów
  PDF BHP
  WORD Kompetencje społeczne
   

Klasa 2

  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD Historia
  WORD Podstawy przedsiębiorczości
  WORD wychowanie fizyczne
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Diagnostyka i naprawa pojazdów
  WORD Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów
  WORD Budowa pojazdów
  PDF Podstawy konstrukcji maszyn
    Cukiernik
  WORD Gospodarka magazynowa
    Fryzjer
  WORD Podstawy fryzjerstwa
  WORD Techniki fryzjerskie
   

Klasa 3

  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD WOS
  WORD Wychowanie fizyczne
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Diagnostyka i naprawa pojazdów
  WORD Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów
  WORD Budowa pojazdów
  WORD Podstawy konstrukcji maszyn
  WORD Działalność gospodarcza
  WORD J. angielski - zawodowy
    Cukiernik
  WORD technologia produkcji cukierniczej
  WORD Działalność gospodarcza
  WORD J. angielski - zawodowy
     
     

 

e-lekcja dla uczniów

e-lekcje na 16-24.03.2020r

LP. Plik Nazwa przedmiotu
    Branżowa Szkoła I stopnia
    Klasa 1 po gimnazjum
  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD Historia
  WORD Geografia
  WORD Fizyka
  WORD Biologia
  WORD Informatyka
  WORD Edukacja dla bezpieczeństwa
  WORD Podstawy przedsiębiorczości
  WORD wychowanie fizyczne
    Przedmioty zawodowe teoretyczne - kucharz
  WORD Technologie gastronomiczna z towaroznawstwem
  WORD Podstawy gastronomii  
  WORD BHP w gastronomii
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Rysunek Techniczny
  WORD Podstawy konstrukcji maszyn
  WORD Budowa pojazdów
  PDF BHP
    Kompetencje społeczne
   

Klasa 1 po szkole podstawowej

  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD Historia
  WORD Geografia
  WORD Chemia
  WORD Informatyka
  WORD Edukacja dla bezpieczeństwa
  WORD Podstawy przedsiębiorczości
  WORD wychowanie fizyczne
    Przedmioty zawodowe teoretyczne - kucharz
  WORD Technologie gastronomiczna z towaroznawstwem
  WORD Podstawy gastronomii  
  WORD BHP w gastronomii
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Rysunek Techniczny
  WORD Podstawy konstrukcji maszyn
  WORD Budowa pojazdów
  PDF BHP
  WORD Kompetencje społeczne
   

Klasa 2

  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD Historia
  WORD Podstawy przedsiębiorczości
  WORD wychowanie fizyczne
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Diagnostyka i naprawa pojazdów
  WORD Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów
  WORD Budowa pojazdów
  PDF Podstawy konstrukcji maszyn
    Cukiernik
  WORD Gospodarka magazynowa
    Fryzjer
  WORD Podstawy fryzjerstwa
  WORD Techniki fryzjerskie
   

Klasa 3

  WORD Religia
  WORD J. polski
  WORD J. angielski
  WORD Matematyka
  WORD WOS
  WORD Wychowanie fizyczne
    Mechanik pojazdów samochodowych
  WORD Diagnostyka i naprawa pojazdów
  WORD Elektryczne i elektroniczne wyposażenie pojazdów
  WORD Budowa pojazdów
  WORD Podstawy konstrukcji maszyn
  WORD Działalność gospodarcza
  WORD J. angielski - zawodowy
    Cukiernik
  WORD technologia produkcji cukierniczej
  WORD Działalność gospodarcza
  WORD J. angielski - zawodowy
     
     

 

Kontakt z nauczycielami:

Lp.

Nazwisko i imię

Login @zspzarnow.pl

1

Kołtunowska Bożena

bkoltunowska@zspzarnow.pl

2

Aleksandrowicz Janusz

admin@zspzarnow.pl

3

Biegała Sylwia

sbiegala@zspzarnow.pl

4

Borończyk Agnieszka

aboronczyk@zspzarnow.pl

5

Borończyk Beata

bboronczyk@zspzarnow.pl

6

Brzozowicz Monika

mbrzozowicz@zspzarnow.pl

7

Grzesińska Marzena

mgrzesinska@zspzarnow.pl

8

Jakubczyk Katarzyna

kjakubczyk@zspzarnow.pl

9

Jakubowska Izabela

ijakubowska@zspzarnow.pl

10

Krawczyk Anna

akrawczyk@zspzarnow.pl

11

Król – Sieroń Ilona

iks@zspzarnow.pl

12

Wiaderna Bogusława

bwiaderna@zspzarnow.pl

13

Polak Magdalena

mpolak@zspzarnow.pl

14

Wojciech Antos

wantos@zspzarnow.pl

15

Monika Szlęzak

mszlezak@zspzarnow.pl

16

Dorota Wilk

dwilk@zspzarnow.pl

17

ks. Michał Pietrzyk

mpietrzyk@zspzarnow.pl

18

Maria Grzybowska  

 

Archiwum e-lekcje

Tydzień 1 tutaj

 

e-podręcznik:

Dla kucharzy:

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii tutaj

Dla mechaników:

Podstawy konstrukcji maszyn tutaj

Naprawa i obsługa pojazdów samochodowych tutaj

Konstrukcja pojazdów samochodowych tutaj

Budowa podwozi i nadwozi samochodowych tutaj

Maszyny elektryczne tutaj

Elektrotechnika i elektronika pojazdów samochodowych tutaj

MS Office 365

Obsługa dokumentów

Dokumenty (pliki) można odczytać za pomocą programu Adobe Reader.

Program można pobrać klikając na link tutaj lub bezpośrednio ze strony producenta tutaj

Zespół Szkół Powiatowych w Żarnowie
ul. 17-go Stycznia 15, 26-330 Żarnów, tel/fax: 44 757 80 83, e-mail: zszzarnow@poczta.onet.pl
Copyright by www.zspzarnow.pl Wszystkie prawa zastrzeżone.